Publicaties

Op deze pagina vind je foto's van mij welke zijn gepubliceerd met fotowedstrijden en aanbod foto-opname en de samenwerking met anderen.

Het is altijd leuk als je een compliment ontvangt op je foto of dat je foto wordt gekozen als (prijs) winnaar of in het krantje komt te staan. 1 van mijn foto's is door een natuur magazine geselecteerd om in hun agenda geplaatst te worden en tevens is deze foto is ook gepubliceerd in een expositie in Amsterdam. Meerdere foto's van mij zijn in de Kampioen magazine van de ANWB gekomen. Ik heb ook mijn aandeel geleverd met foto's en tekst in een gebiedenboek, genaamd 'de mooiste fotolocaties West-Nederland ' van Pixfactory.

Met de korfbalvereniging Nikantes is er een fijne, leuke samenwerking ontstaan, waardoor foto's van mij op hun website en social media staan. De groepsfoto van de schoolkorfbaltoernooi van 2022 stond ook in een editie van het Havenloods Hoogvliet krantje. Er hangt een spandoek met vermelding van mijn website langs de kant van het speelveld en tevens een doorlink op Nikantes.nl naar mijn website.

In april 2023 stond mijn eigen fotostudio opgesteld ergens anders voor een dag, namelijk op de open dag bij dierenopvangcentrum in Vlaardingen. Voor een klein bedrag konden de hondeneigenaren een foto van hun hond laten maken. Daarbij steunen ze ook de asieldieren. Het was een groot succes, met mooie complimenten en reviews en het was heel leuk om te doen. 

Door doorzettingsvermogen kwamen eind april foto's van mij te hangen in de bibliotheek Charlios, Rotterdam. De stadsvogels foto's welke ik ook voor mijn afstudeerproject had gebruikt en waarmee ik nu hopelijk andere mensen mee kan inspireren. Wat is dat gaaf om te zien als het aan een mooie verlichte muur hangt. Ik ben er trots op. De foto's zijn daar te zien tot en met 25 juli 2023.