Dierenfotografie

Had je een keer de gedachte dat je een mooie foto van je huisdier wilt, boek dan een fotoshoot.  Nu is het moment en wacht niet tot het te laat is.

Met geduld en plezier volgen er mooie foto's van je trouwe viervoeter, je maatje of van jullie samen. Een foto om groot af te laten drukken voor op de muur en zeker een herinnering voor later.

Onze fotosessie gaat over het vastleggen van de persoonlijkheid, het karakter van jouw dier en de bijzondere band tussen jou en jouw lievelingsdier.

Als het dier een beetje hyperactief is en niet zal blijven zitten, dan hebben we de perfecte omstandigheden voor geweldige actiefoto's.

De opnames kunnen plaats vinden in het bos, op het strand, in de stad of in het park. Ik kom ook naar je toe om foto's te maken in huiselijk sfeer.

Er is een mogelijkheid voor kleinere dieren in een studio met rustige achtergronden zodat je dier natuurlijk wordt vast gelegd op de foto of we gaan juist voor foto's met accessoires, zoals een vloerkleed van nep bont, een koffer, een wiegje of een krukje.

Heel leuk is ook om foto's te maken in een bepaalde thema. Denk maar aan de seizoenen lente, zomer, herfst en winter of een feestdag als Halloween of kerst.

Bij een paard of pony kan er een fotohalster geleend worden. Deze kan ik later in de bewerking van de foto verwijderen.

Dierwelzijn en veiligheid voor mens en dier gaat voor alles.

 


Soorten van dierenfotografieNestfotoshoot

 

Verwacht je een nestje van jouw hond of kat of fret of ander dier en wil je de nieuwe baasjes de mogelijkheid om een mooie foto van hun nieuwe vriendje te geven.

Van complete nestfoto tot losse portretten zullen er worden gemaakt.

Keuze als standaard of plus pakket te boeken.

Uitgebreide reportage is tarief op aanvraag

 Groeipakket

 

De jonge dieren groeien zo snel en wat is nou leuker om dit  vast te leggen. Er zullen 3 fotoshoots volgen met de leeftijd van ongeveer 8 weken, dan met 6 maanden en het  laatst met 12 maanden.

Tarief op aanvraag

 Afscheids fotoshoot

 

We weten het allemaal, een dierenleven is meestal veel korter dan van ons.

Als dierenbaasje heb ik vaak afscheid moeten nemen van mijn dierbare katten en konijnen.

Het doet zeer en het is verdrietig, maar later kun je terug denken en kijken naar herinneringen die je samen hebt gemaakt en dat geeft een beetje troost.

Keuze als standaard of plus pakket of kattenfotografie pakket te boeken.

Uitgebreide reportage is tarief op aanvraag