voorstelronde fotografie

Over mij

Mijn naam is Wendy Blauw en ik woon in Hoogvliet, Rotterdam samen met mijn vriend en 3 katten en 3 vogeltjes (zebravinken).

Heel mijn leven omringd met dieren en daarom ben ik een echte dierliefhebber.

In mijn vrije tijd wandel en sport ik graag. Ik hou van tuinieren, gezelligheid, kletsen, de natuur, de zon en chocolade.

 

Hoe het begon....

Vanaf middelbare school was ik altijd al fotokiekjes aan het maken van dieren en leuke momenten tijdens een uitje of vakantie.

In 2015 kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera en sindsdien gebruik ik deze veel en graag. Ik volgde workshops, las (en lees nog steeds) veel over fotografie en veel ervaring opdoen door het doen. 

Ik doe graag mee met fotowedstrijden waarbij ik meerdere keren als (prijs)winnaar uitgesproken was en mijn foto in een magazine of kalender kwam te staan. Hierover meer te vinden onder 'publicaties' op de website.

Een vriendin vroeg mij in het najaar van 2020 om een fotoshoot te maken met een jonge meid en haar pony. Ze was te groot geworden voor de pony en daarom werd ik gevraagd om nog even mooie momenten vast te leggen voor later. Wat heb ik genoten van mijn eerste fotoshoot !! Na ontvangst van de foto's waren de jonge meid en haar moeder (en vriendin) ontroerd door mijn foto's.

Dit gaf mij z'n goed en speciaal gevoel en daardoor ben ik uit passie voor fotograferen dit bedrijf begonnen.

Mijn bedrijf werd op 14 februari 2021 officieel, Valentijnsdag en dagen ervoor hadden we in Nederland een keer een dikke pak sneeuw gekregen waarin ik mijn tweede paardenshoot deed.