Fotoshoots

WERKWIJZE 

 

Blue fotografie werkt met algemene voorwaarden, voorschot en eventuele reiskosten.

 

Begin : Graag ontvang ik per email je boeking en dan zal ik mijn algemene voorwaarden sturen welke eerst akkoord gegeven moet worden voordat wij een datum en locatie bespreken.

Voorgaand aan de opdracht nemen we contact met elkaar over je ideeën en wensen. Je krijgt van mij een document met tips en een moodboard via Pinterest toegestuurd.

Als de fotoshoot voor 1 persoon is, zou ik het fijn vinden dat onderstaande vragenlijst wordt ingevuld. Met de antwoorden vooraf kunnen we tijdens de fotoshoot nog meer richten op je verwachtingen en eventuele doelen,natuurlijk naast de spontane momenten van de fotoshoot.

 

Tijdens : Ik geef aanwijzingen met poseren om het beste op de foto te krijgen. Maar spontane momenten ga ik ook zeker vastleggen. Je kan hierbij denken aan tussen door gewoon knuffels te geven en bezig te zijn met je dier of met elkaar. 

Tijdens een wandeling met de hond nemen we genoeg tijd zodat je hond kunt ontspannen, lekker rennen, snuffelen en ondertussen blijf ik gewoon door fotograferen.

Als je met je paard op de foto gaat, mag je gebruik maken van mijn fotohalster.

 

Na afloop : Hopelijk kan je terugkijken naar een leuke en geweldige ervaring waar jij of jullie samen centraal staat.

Je ontvangt binnen ongeveer 14 dagen na afloop van de fotoshoot een link van per email waar je een ruime voorselectie foto's kan bekijken en je favorieten kan selecteren. Na het doorgeven van je keuze ontvang je binnen ongeveer 14 dagen de bewerkte foto's op hoge kwaliteit via wetransfer.

Bij pakket plus en gezinsreportage is er ook de mogelijkheid om de foto's op cd te laten branden of op een usb stick te laten zetten.