Mini fotoshoot 'Bloemen'

Hou je van kleur en van bloemen? Dan is deze mini fotoshoot met unieke locatie in de kas van het tuincentrum met kleurrijke bloemen speciaal voor jou. Ik zal met oog voor detail prachtige beelden maken voor jou.

 

Gegevens mini fotoshoot in de bloemen :

zaterdag 25 mei 2024 in de middag

Duur 25 minuten

5 digitale bewerkte beelden in hoge resolutie zonder logo

Kosten van euro 50,-

Maximaal tot 4 personen of huisdieren, bij een gezin maximaal 2 huisdieren

Locatie is in Monster, Zuid-Holland

Geen reiskosten

 

 Hoe werkt het?

  • Via onderstaande link met logo kom je bij mijn agenda voor die mini fotoshoot 'Bloemen'. Kies de tijd en vul je gegevens in.
  • Vul daarna op deze pagina onderstaande gegevens in om akkoord te geven op de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn te vinden onderin de pdf file. Maximaal 2 dagen later ontvang je van mij een reactie samen met de factuur. De mini fotoshoot staat definitief vast nadat de factuur voldaan is. 
  • Uit de beelden zal ik de 5 prachtigste beelden kiezen welke je vervolgens in hoge resolutie zonder logo kunt downloaden.
  • Uiterlijk een week voorafgaand van jouw mini fotoshoot krijg je van mij een routebeschrijving en fijne voorbereidingstips.

 

Wanneer kinderen,mensen en dieren niet graag op de foto gaan en even tijd nodig hebben om te ontdooien voor de camera kan het verstandiger zijn om een reguliere fotoshoot te boeken waarbij er geen tijdsdruk is.

Algemene voorwaarden voor de mini fotoshoot 'Bloemen'.